Ons programma voor de verkiezingen van 22 maart 2022 zetten wij eind 2021 online.

De ambities van ELP NEF

Voor Noardeast-Fryslân is het economisch belang van de toerisme- en recreatiesector groot. Het productaanbod van de toeristische en recreatieve sector moet zo breed mogelijk zijn voor jong en oud.

Wij van ELP NEF willen om versnippering te voorkomen, op het gebied van promotie en marketingactiviteiten samenwerken met de ondernemers in de sector en daarbuiten met als doel een zo breed mogelijk aanbod te creëren. Onze gasten moeten zich direct welkom voelen, tenslotte is dat de beste reclame voor Noardeast-Fryslân.

Onze ambities:

  • Campings groot en klein koesteren en behouden. ELP NEF is voorstander van vergroten van bestaande of het stimuleren van meerdere kleine campings.
  •  Camperplaatsen stimuleren en aanleggen daar waar mogelijk.
  • Havens toegankelijk maken en houden voor pleziervaart.
  • Toegankelijkheid van waterwegen, steden en dorpen versterken.
  • Bevorderen toerisme: Maak de diverse locaties weer aantrekkelijk voor toeristen. Wegbewijzering naar de diverse plekken verbeteren, toeristische en informatieve website voor en beheerd door de nieuwe gemeente. Plaatsing van relevant nieuws door ondernemers moet gratis en zonder oordeel worden geplaatst, geen voorkeur voor groot of klein; elke ondernemer doet ertoe.